Healing en reading

Energetische afstemming

In mijn werkwijze is energetische afstemming net zo belangrijk en wezenlijk als de afstemming op de persoonlijkheid. Het is een afstemming op de onderstroom, de non-verbale en energetische signalen.

Informatie die niet met onze fysieke zintuigen waarneembaar is, breng ik naar het bewustzijn. Je laten herinneren van jouw eigen informatie. Her-ontdekken van jouw eigen Bron. Voelbaar en herkenbaar maken wat in jou leeft en aanwezig is.

Healing en reading krijgen vorm vanuit een energetische afstemming op het energieveld van de cliënt, de aura en de chakra’s. Ik gebruik mijn intuïtieve vermogens om deze informatie te duiden.

Energetische afstemming

 

Healing

Tijdens een healing breng ik gestagneerde energie in beweging. Ik nodig ‘oude’ energie uit om weg te stromen. Energie die bijvoorbeeld verbonden is met oude gewoonten of ervaringen uit het verleden. Patronen waar je in blijft hangen. Tijdens de healing zorg ik er ook voor dat versnipperde energie bij jou terugkomt. Bijvoorbeeld energie die nog verbonden is met andere mensen of een situatie waar je veel met je gedachten bent.

Dit schoonmaken van jouw energieveld creëert ruimte voor wie jij in wezen bent. Helemaal jij, vrij van belemmeringen. Je komt weer in je eigen centrum.

In essentie breng ik jouw energieveld in het NU. Ik maak ruimte voor jouw kwaliteiten en talenten. Helemaal jezelf zijn. Na een healing voelen de meeste mensen zich helder en opgeruimd.

 

Reading

Tijdens een reading vertel ik wat ik waarneem in jouw energieveld. Ik vertel je het verhaal wat jouw wezen laat zien. Hierin laat zich altijd de actualiteit van het moment lezen. Precies dát is wat gezien, gevoeld en gehoord wil worden. Deze essentie, dit thema wil in het licht staan. Het vraagt om aandacht.

Een reading geeft helderheid en inzicht in jouw belemmerende patronen en gewoonten, niet dienende overtuigingen en gestagneerde energie. Vaak hoor je dingen die je eigenlijk wel weet. Een proces van bewustwording. Het geeft je herkenning en erkenning. Gestagneerde energie kan weer doorstromen.

 

Aanvulling

De energetische werkwijze van healing en reading is een mooie aanvulling op andere methodes. Ik combineer het vaak met bijvoorbeeld massagetherapie.

Wat levert een healing of reading jou op

  • Helderheid en inzicht in jezelf.
  • Bewustwording van belemmerende patronen en overtuigingen.
  • Los komen van belemmerende patronen en overtuigingen.
  • Een gevoel van vrijheid en ruimte.
  • Meer energie en vitaliteit.
  • Doorstroming van energie.
  • Ruimte voor jezelf.
  • Gronding en stevigheid in jezelf.
  • Centreren in jezelf.
Healing en Reading