Natuurbeleving

Wandelen in de natuur doet mij altijd erg goed. De rust, de verbinding met de elementen, de verbinding met mijzelf. Ik voel me geestelijk tot rust komen en mijn lijf ontspant zich. Ik voel mezelf ‘zakken’. Heerlijk om de frisse buitenlucht in te ademen en te voelen dat mijn longen zich vullen. Ik voel me verfrist en weer opgeladen als ik terug ben.

 

Natuurbeleving

Deze natuurbeleving met de elementen deel ik graag met jou. Samen wandelen, samen de natuurelementen ervaren, samen de helende werking voelen. In verbinding met de natuur en in verbinding met jezelf.

Natuurbeleving helpt je te verdiepen, in verbinding met jezelf en jouw lichaam.

 

Wandelcoaching

Tijdens een wandeling kun je bespreken wat je bezighoudt. Dat gaat soms gemakkelijker dan wanneer je tegenover elkaar zit. Doordat we letterlijk in beweging zijn komt bewustwording vaak gemakkelijker en vloeiender naar boven.

 

Wandelen in de natuur

Samen wandelen in de natuur bied ik op verschillende manieren aan.

Een stiltewandeling, om dieper met jezelf te verbinden en de natuurelementen te ervaren. Tijdens de wandeling doen we ook verschillende lichaamsoefeningen en meditaties. Deze ondersteunen jouw ervaring en helpen om de verbinding met jezelf te verdiepen.

Wandelcoaching, om in verbinding met jezelf te blijven en jouw processen te verhelderen. Ik ben luisterend aanwezig tijdens de wandeling. Ik geef je feedback en stel verhelderende vragen. Hierbij is ook de natuur mijn inspiratiebron om jou te begeleiden.

Wat levert het je op?

  • Ontspanning.
  • Genieten van de natuur(elementen).
  • Bewustwording.
  • Verbinding met je lichaam.
  • Meer vitaliteit.
  • Helderheid van geest.
  • Balans tussen denken, voelen en doen.
Wandelcoaching