NIEUW: Sjamanistische sessie

De laatste training die ik heb afgerond is die van Sjamanistisch Practitioner.

Ik voel me heel dankbaar dat ik deze training heb gevolgd. Het heeft me veel gebracht voor mijn eigen persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. De Sjamanistische technieken zijn een mooie aanvulling op het aanbod in de praktijk.

Binnen het Sjamanisme gaat met ervan uit dat de oorzaak van disbalans en ziektes ligt in energetische aspecten. Een teveel of een tekort aan energie. Voor heling is het nodig deze energetische disbalans op te heffen. Zo komt de harmonie in het organisme terug. De teruggebrachte essenties zorgen ervoor dat iemand letterlijk weer heel wordt.

Tijdens een Sjamanistische sessie ga ik, begeleid door mijn trom, op reis in de Niet Alledaagse Werkelijkheid. Ook het geluid van de trom werkt al helend. Vanuit afstemming ontmoet ik in de Niet Alledaagse Werkelijkheid de energetische essenties die teruggebracht willen worden.

Een sessie omvat verschillende onderdelen, die elkaar aanvullen en versterken. Na de sessie heb je tijd nodig om de energie volledig te verankeren in al je cellen.

Velen ervaren een Sjamanistische sessie als rustgevend en verhelderend. Soms voelt iemand zich echt opgelucht. Of weer thuis in en bij zichzelf.

Heb jij een thema waar je telkens tegenaan loopt?
Heb je lichamelijke-, mentale- of emotionele klachten?
Ben je gewoon benieuwd?

Kom ervaren wat een Sjamanistische sessie voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht!

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief

Via mijn nieuwsbrief inspireer ik je en houd ik je op de hoogte van activiteiten in mijn praktijk.

LET OP: Check je ‘spambox’ of ‘ongewenste berichten’ na aanmelding. Het blijkt dat bij sommigen mijn mail daar terecht komt. Markeer mijn e-mail adres als gewenst.