Een verhaal uit de praktijk: TOTEMPAAL

Wat een bijzondere ervaring tijdens een sessie die ik gaf! De wens van de cliënt was Holistic Pulsing. Deze vrouw zit momenteel in een intense periode, waarbij heftige gevoelens en emoties elkaar in een snel tempo afwisselen. Bij de eerste aanraking sprak ik in gedachten een intentie uit: “Ik vraag alle krachtdieren van jou om aanwezig te zijn bij de sessie en hun steun te geven”.

Op een gegeven moment vroeg de cliënt: “Wat betekent een totempaal?” Ik kon daar wel van alles op gaan zeggen, maar was vooral benieuwd naar haar eigen beleving. Dat is uiteindelijk ook waar het om gaat. Dus ik vroeg haar: “Kun je voelen wat het voor jou zelf betekent? Wat heeft het je te vertellen?” Antwoord: “Ja, ik zie allemaal beelden van dieren. Een Leeuw, een Beer, een Olifant, een Giraffe….  Heel veel dieren!”.

En dat vind ik dan zo ongelooflijk bijzonder! Die afstemming en synchroniciteit! De totempaal stond dus symbool voor al haar krachtdieren. Ze waren er om te helpen! Toen deelde ik mijn intentie, welke ik aan het begin van de sessie in gedachten had genomen. We waren samen blij en verheugd. De sessie ontvouwde zich verder, in verbinding met de krachtdieren. Wat fantastisch om zo te werken, samen te werken met de cliënt, zo in flow. Hier word ik super blij van. Het inspireert me en geeft me energie.

De client had na de sessie een heel andere uitstraling: steviger, meer in verbinding met zichzelf en haar vertrouwen. Samen verwonderden we ons over alles wat er was gebeurd.
Dankbaar!!🙏

Foto: Manish Tulaskar, Unsplash photos

Deel dit bericht!

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief

Via mijn nieuwsbrief inspireer ik je en houd ik je op de hoogte van activiteiten in mijn praktijk.

LET OP: Check je ‘spambox’ of ‘ongewenste berichten’ na aanmelding. Het blijkt dat bij sommigen mijn mail daar terecht komt. Markeer mijn e-mail adres als gewenst.