Coaching

 

Tijdens een coachingsessie of –traject kijken we naar vragen die actueel zijn in je leven. Dat kunnen levens- of ontwikkelingsvragen zijn, maar ze kunnen ook betrekking hebben op je emoties of lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld: waarom heb ik altijd zo’n moeite met dat type mensen, wat inspireert me, hoe komt het dat ik zo moeilijk beslissingen kan nemen, waarom heb ik zo vaak hoofdpijn, waar komt de spanning in mijn buik vandaan?

Mijn manier van coachen is holistisch en intuïtief. Bij coaching stel ik vragen, geef feedback en vertel ik wat ik waarneem. Daarnaast maak ik gebruik van reading, visualisatie, bewustwordings- en energie-oefeningen. Je bent zelf de enige die écht weet wat je wilt en wat goed voor je is. Soms is het contact met deze innerlijke wijsheid in jezelf niet optimaal en lukt het niet om helderheid te krijgen. Door je een spiegel voor te houden help ik je weer bij je eigen antwoorden, je eigen innerlijke wijsheid, te komen.

Ter ondersteuning van de coaching kan een massage of een healing een goede aanvulling zijn. Door de aanraking word je uitgenodigd dieper in contact te komen met jezelf, zowel in je lichaam als in je gevoel. Tevens integreren verschillende ervaringen sneller.

 

P1020044-1024x768