Cursussen en Workshops

Training Holistic Pulsing

VERBINDING, ZACHTE KRACHT, KOESTERING, HELING, ONTSPANNINGZomertraining Holistic Pulsing 2020

Ervaar de helende kracht van Holistic Pulsing. Zes middagen achter elkaar helemaal voor jezelf!

Holistic Pulsing is een fijne en zachte massage methode die je in diepe, koesterende ontspanning met jezelf brengt. De verbinding met je lijf herstelt en verdiept zich. Je geest komt tot rust en ervaringen integreren. Je komt thuis in je lichaam.

In deze training leer je de fijne kneepjes van Holistic Pulsing. Je leert een sessie te geven vanuit afstemming met je zelf én de ontvanger. Je geeft én ontvangt behandelingen. Een mooi cadeau voor jezelf.

Wat is Holistic Pulsing?

Een Holistic Pulsing sessie ontvang je gekleed, liggend op een massagetafel. Holistic Pulsing kun je omschrijven als een zachte, wiegende beweging van het lichaam.

Een uitnodiging om los te laten en te ontspannen. Onbewust een herinnering aan de koestering en wiegende beweging die we als baby in het vruchtwater hebben ervaren.

De masseur stemt zich af op de ontvanger en sluit aan bij het eigen ritme van de cliënt. Soms stevig met grote bewegingen, met de uitnodiging los te laten en doorstroming te creëren. Het volgende moment rustig, zodat alles een plek kan vinden.

De basis is de afstemming met jezelf. Van daaruit stem je je af op de ontvanger. Dan ontstaat de behandeling, stromend en intuïtief. Magisch!

Je wordt beiden één met het ritmische veld. Eén met wie jij in wezen bent. Toch doet elke omschrijving tekort aan de ervaring. Kom ervaren!

In deze video geef ik een korte demonstratie https://youtu.be/fov3N2iatgw

Wat brengt deze week je?

  • Een unieke ervaring van diepe ontspanning en koestering.
  • Een gevoel van thuiskomen bij jezelf.
  • Meer lichaamsbewustzijn.
  • Betere afstemming met jezelf, in alle opzichten.
  • Je leert een volledige behandeling Holistic Pulsing te geven.
  • Je leert afstemmen op de cliënt en zijn/haar eigen ritme.
  • Je leert vanuit zelfvertrouwen jouw grenzen bewaken.
  • Plezier en magische momenten.

Alle informatie

Aantal lessen: 6 opeenvolgende middagen in één week. Lestijd 14.30 – 17.00 uur (de laatste dag van 14.30 – 17.30 uur).
Inclusief: Documentatie, certificaat van deelname, koffie/thee.
Docent: Marjolein Eriks van Praktijk Origanum.
Locatie: Hengelo (ov), in de cursuslocatie van EssentieCoaching, Esrein 19A, Hengelo.
Data in 2021: 19 tot en met 24 juli 2021.
Investering: €425,00.
Vroegboek korting: Je bijdrage is €395,00 bij aanmelding en betaling vóór 1 juli 2021.
Organisatie: Essentiecoaching, Hengelo.
Aanmelden: Via deze link  (Essentiecoaching).

 

Ervaringen van deelnemers

“Wow, wat een ontdekking is Holistic Pulsing! Het is minder fysiek dan bijvoorbeeld massage, maar echt wel effectiever en het werkt dieper door. Daarom ideaal, vind ik. Zowel dat als de cursus én de fijne, kalme en deskundige begeleiding van Marjolein zijn echt een aanrader!” Maarten

 

“Eind augustus begin september ben ik een nieuw avontuur aangegaan…Holistic Pulsing… Hier kijk ik met veel plezier op terug, dit is een echte aanrader en ben zo blij dat ik de zomertraining heb gedaan.

Een prachtige ervaring en manier van leren. Je geeft een behandeling en je ontvangt een behandeling. Deze manier van leren en ontdekken spreekt mij erg aan omdat je zelf gelijk kunt ervaren wat het voor jou kan betekenen als ook eventueel voor je cliënten.

De opbouw en structuur was heel mooi rustig en duidelijk. Marjolein legde alles duidelijk en vol passie en enthousiasme uit. De natuurlijkheid, de verbondenheid, er was vertrouwen, respect en de positieve sfeer zorgden voor veiligheid in de groep. Hierdoor kun je jezelf ook makkelijker openstellen om te geven en te ontvangen.

Voor mij kwam het op het juiste moment. Bij mij thuis zaten we volop in een verbouwing wat de nodige stress wel gaf. Door de Holistic Pulsing ging ik heel verrassend ontspannend door deze periode heen. Dat was zo heerlijk. Maar ook het slapen was veel dieper en rustiger. Zo ook op het fysieke vlak heeft het bij mij veel in beweging gebracht.

Holistic Pulsing is een hele mooie aanwinst voor mijzelf als ook voor in mijn praktijk. Zo heb ik een paar cliënten de Holistic Pulsing laten ervaren en dit is met goede resultaten ontvangen. Ik word hier zo blij van 🥰

Dankjewel lieve Marjolein 😘🙏❤️”

❤️e groet, José Verdonk

 

 

 

 Het leven is veel te kort om haast te hebben. (Oscar Wilde)