Healing en reading

 

Voor een healing of reading stem ik me af op jouw wezen. Ik volg wat jouw wezenlijke kern aangeeft. Dat is precies wat je op dat moment nodig hebt.

Healing

Een healing is een energetische behandeling waarbij je energiesysteem wordt schoongemaakt. Door een healing help ik je om oude energie, dat wat je niet meer nodig hebt, los te laten. Zo komt er weer ruimte voor wat je wezenlijk wilt en wordt je zelfhelend vermogen gestimuleerd.

De reactie op een healing is heel persoonlijk en afhankelijk van het moment, maar de meeste mensen voelen zich na een healing rustig, vrij, opgelucht en helder. Soms wordt er onbewust iets in beweging gebracht, zodat je ineens inzicht krijgt in iets waar je mee worstelt.

Een healing kan ook een goede aanvulling zijn op een reading.

Reading

De aura en chakra’s zijn onderdelen van jouw energieveld. Tijdens een reading geef ik woorden aan wat ik waarneem in jouw aura en chakra’s. Daardoor ontstaat ruimte en bewustwording. Vaak wordt iets benoemd wat je eigenlijk al wist. Door de reading komt het in een breder licht te staan en krijg je inzicht in verbanden. Je krijgt helder waarom je op een bepaalde manier reageert of functioneert. Deze bewustwording helpt je om nieuwe stappen in je leven te zetten.

Je kunt ‘open’ of met een thema een reading ingaan. Een reading kun je gebruiken om meer duidelijkheid te krijgen over aspecten in je leven.

 

Koeien Fr, bijgewerkt