Lezingen

 

Regelmatig geef ik een lezing / informatieavond over onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn natuurgeneeskundige praktijk. De inhoud is zowel theoretisch als praktisch. Zo’n avond is een kennismaking met bijvoorbeeld voetreflexmassage, een reinigingskuur, aura en chakra’s, aromatherapie, fytotherapie. Waar mogelijk wordt de theoretische informatie ondersteund met passende oefeningen.

De lezingen zijn bij mij in de praktijk.

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Lezing ‘De magie van Voetreflexmassage’lezing-voetreflexmassage-magie-praktijk-origanum

Na ruim 20 jaar vind ik het nog steeds magisch om voetreflexmassages te geven. Graag neem ik je mee in deze informatieve lezing en vertel ik je over de werking van voetreflexmassage. 

De basis van de reflexologie ligt in het feit dat het gehele lichaam weerspiegeld is in bijvoorbeeld de voeten de oren en de handen. Tijdens een voetreflex behandeling masseer ik met een speciale techniek de verschillende reflexzones op de voeten. Vanuit deze reflexzones gaat het opgewekte genezende signaal naar het betreffende lichaamsdeel. Voetreflexmassage werkt herstel bevorderend en stimuleert het afweersysteem. Stress verdwijnt uit het lichaam, pijn verdwijnt of vermindert en de geest komt tot rust. Zowel bij lichamelijke als geestelijke of emotionele klachten kun je baat hebben bij voetreflexmassage. 

Datum: dinsdagavond 25 september 2018
Tijd: 19:30-21:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Plaats Helios, Jan Jansstraat 8, Oldenzaal
Toegang is gratis, vrije gift wordt gewaardeerd.

Aanmelden is prettig, maar niet noodzakelijk.