Wat anderen zeggen

“Eind augustus begin september ben ik een nieuw avontuur aangegaan…Holistic Pulsing… Hier kijk ik met veel plezier op terug, dit is een echte aanrader en ben zo blij dat ik de zomertraining heb gedaan. Een prachtige ervaring en manier van leren. Je geeft een behandeling en je ontvangt een behandeling. Deze manier van leren en ontdekken spreekt mij erg aan omdat je zelf gelijk kunt ervaren wat het voor jou kan betekenen als ook eventueel voor je cliënten. De opbouw en structuur was heel mooi rustig en duidelijk. Marjolein legde alles duidelijk en vol passie en enthousiasme uit. De natuurlijkheid, de verbondenheid, er was vertrouwen, respect en de positieve sfeer zorgden voor veiligheid in de groep. Hierdoor kun je jezelf ook makkelijker openstellen om te geven en te ontvangen. Voor mij kwam het op het juiste moment. Bij mij thuis zaten we volop in een verbouwing wat de nodige stress wel gaf. Door de Holistic Pulsing ging ik heel verrassend ontspannend door deze periode heen. Dat was zo heerlijk. Maar ook het slapen was veel dieper en rustiger. Zo ook op het fysieke vlak heeft het bij mij veel in beweging gebracht. Holistic Pulsing is een hele mooie aanwinst voor mijzelf als ook voor in mijn praktijk. Zo heb ik een paar cliënten de Holistic Pulsing laten ervaren en dit is met goede resultaten ontvangen. Ik word hier zo blij van 🥰 Dankjewel lieve Marjolein 😘🙏❤️”

❤️e groet, José Verdonk

“Wow, wat een ontdekking is Holistic Pulsing! Het is minder fysiek dan bijvoorbeeld massage, maar echt wel effectiever en het werkt dieper door. Daarom ideaal, vind ik. Zowel dat als de cursus én de fijne, kalme en deskundige begeleiding van Marjolein zijn echt een aanrader!”

Maarten

Marjolein weet letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek te leggen op een respectvolle, zachte en effectieve manier. Ze heeft mij goed geholpen om weer ‘vrienden’ te zijn met mijn lichaam in een periode met veel gezondheidsklachten. Marjolein is een heel goede masseur die heel fijngevoelig en intuïtief is, waardoor de massage bij mij extra krachtig en diep werkt en ik nu meer rust en energie ervaar. En hoewel je niet hóeft te praten: ze is een zeldzaam goede luisteraar. Ook in je verhaal weet ze precies aan te voelen waar ‘iets’ zit en dit benoemt ze met veel respect en verbinding. Dat zorgde bij mij voor helderheid, heling en ‘het gevoel er helemaal te mogen zijn’. Van harte aanbevolen.

Claar, 35 jaar

Marjolein heeft de gave om dat wat nu is en in beweging wil komen aan te raken. Ze doet dat op een zachte manier en wanneer nodig wel straight to the point. Haar mogelijkheden variëren vanuit werken met haar handen, zoals massage en holistic pulsing, tot werken met innerlijke beelden. Ik heb het elke keer als verrassend ervaren wat zich in mij heeft laten voelen en zien. Stukje bij beetje heb ik zo eigen kracht herwonnen en ruimte gekregen voor een vrijer leven. Wat mij betreft is ze een vakvrouw, integer, afgestemd, in verbinding.

Vrouw, 54 jaar

“De TRE-training bij Marjolein zit er op! Ik vond het werkelijk heel bijzonder om te ervaren hoe je lichaam vanzelf in de ontlading komt bij het doen van de oefeningen. Het gewoon laten gebeuren… Marjolein heeft zo’n prettige manier van begeleiden. Vooral als je veel nawerking hebt (fysiek/emotioneel) is het fijn te weten dat je altijd bij haar terecht kunt, ook na de training als je thuis zelf verder gaat met TRE.”

Hanneke

Door TRE heb ik meer lichaamsbewustzijn gekregen.

Het bijzondere zit in de subtiliteit waarmee je zoveel bewerkstelligt.

Marjolein is een hele rustige, evenwichtige vrouw die door haar voorkomen een en al welkomheid uitstraalt. Dit voelt vrijwel meteen zo goed dat je je helemaal durft open te stellen. Ook heeft ze een zeer goed ontwikkelde intuïtie waardoor ze in no-time de vinger op de zere plek legt en weet wat ze er mee kan doen. Moe dat ik was van alle therapieën waarin zoveel gepraat werd, was de holistic pulsing een koesterende en zeer efficiënte manier om bij mijn werkelijke ‘ik’ te komen. Een aanrader!

Neeltje van de Meent

Ik voel me heel goed, omdat je me niet veroordeelt. Ik voel me vertrouwd.

Je straalt zo’n rust uit en de sfeer in de praktijk is zo rustgevend. Daarvan alleen al kom ik tot rust.

Door holistic pulsing ben ik beter en dieper gaan ontspannen, iets wat tot dan toe onmogelijk leek. Hierdoor heb ik weer (meer) grip gekregen op moeilijke situaties en meer vertrouwen en inzicht in m’n eigen mogelijkheden. Bij holistic pulsing voelde ik de spanning uit m’n lichaam en geest vloeien, een hele relaxte ervaring. Zelfs pijn verdween. Ook de healings die Marjolein mij gaf, hebben me sterker gemaakt in m’n gevoel en innerlijke kracht. Door de combinatie van holistic pulsing en healing ben ik uit een diep dal geklommen en gaat het nu veel beter met mij. Marjolein, dank je wel.

Jan

Het verbaast me dat je zo zacht werkt. Hierdoor voel ik geen weerstand en kan ik me helemaal ontspannen.

Ervaring van een cursist na een workshop handenmassage:

Op straat maak je wel eens een praatje met iemand die je niet kent. Normaalgesproken raak je een vreemde niet gauw aan. Nu in de workshop heb ik een onbekende gemasseerd en ben ik door haar gemasseerd. Het voelt zo dichtbij en prettig om op deze manier contact te hebben. Zo anders dan praten.”

TRE helpt me bij het loslaten van spanning die zich in mijn spieren vastzet waardoor ik snel verzuur. Door de oefeningen regelmatig zelf thuis te doen (helemaal mooi in combinatie met yoga oefeningen) ben ik soepeler geworden, heb ik minder pijn en meer energie. Het was fijn om de oefeningen onder begeleiding van Marjolein aan te leren. Ze doet dit op een liefdevolle, zachte manier. Wij deden dit in een klein groepje waardoor je ook van de ervaringen van de ander kan leren. Dank je wel, Marjolein!”

Petra ter Keurs

Door de TRE bij Marjolein te doen, kwam ik bewust in contact met mijn lichaam en wat zich in de loop van mijn leven heeft opgeslagen. Door de oefeningen kon ik veel stress loslaten en ik vond het fijn om hierin zelf de regie te hebben en te weten dat Marjolein er is om te ondersteunen als dit nodig is. Ik was ook verwonderd over de wijsheid van mijn lichaam. Ik kon op een gegeven moment in de overgave mijn lichaam het werk laten doen en het gewoon volgen. Er is veel meer rust en ruimte ontstaan! Daar ben ik heel blij mee! De oefeningen zijn eenvoudig dus thuis ook heel goed toe te passen!

Nicole Nakken

Door de prettige begeleiding en rustgevende energie van Marjolein kon ik naar de signalen van mijn lichaam luisteren. Hierdoor werd het makkelijk de oefeningen uit te voeren. Na elke sessie voelde ik me helderder, opgewekter en meer in contact met mijzelf. Nu doe ik thuis af en toe TRE en dat brengt me dichter bij mijzelf, heel fijn!”

Marjan

Ik heb respect en acceptatie voor mijn lijf ervaren tijdens de kennismaking met TRE. Dat je met enkel bewegingen zoveel teweeg kan brengen in je lijf vind ik bijzonder mooi. Je bent een meerwaarde voor de gezondheid van de mens. Het heeft gedurende de dag nog invloed op mij gehad en werkt nog door. Fijne ervaring. Mijn dank is groot.

Nicole in het Veld

Cliënten na een TRE® sessie:

Ik kom in een hele diepe ontspanning, die ik nog nooit eerder zo ervaren heb.

“Ik raak mijn boosheid kwijt.”

TRE voelt als een inwendige massage.

Zo fijn om naar mijn lichaam te luisteren en te doen wat het mij vertelt.

De zachtheid in de oefeningen vind ik heerlijk.

“Ik ben een grote fan van TRE. De eenvoudige oefeningen helpen om te ontspannen en te ontladen zonder in het verhaal van het hoe en waarom te gaan. Het brengt me op een makkelijke manier in contact met mijn lichaam. De zeer kundige begeleiding van Marjolein ondersteunt om te ervaren wat er is in mijn lichaam en daar naar te luisteren. Dat levert mij mooie bruikbare inzichten op. Een aanrader.”

Prashanti

Marjolein weet vanuit zachtheid snel tot de kern en essentie door te dringen. En dit doet ze met een groot respect voor het proces waarin iemand zich op dat moment bevindt. Bovenal: ik voel me veilig bij haar. Dit is een absolute voorwaarde voor mij.

Kiek aait noar de zun en de scha blif achter oe!

Twentse spreuk
Praktijk Origanum, Oldenzaal, natuurgeneeskunde en persoonlijke ontwikkeling