Nieuws

Perspectief op rugklachten: 5 april 

Bij deze informatieve bijeenkomst ben ik een van de panelleden. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 5 april van 14.00 – 16.00 uur vindt in de bibliotheek van Hengelo een informatieve en interactieve bijeenkomst plaats rondom het thema rugklachten. Drie leden van het netwerk Bewust Twente delen hun perspectief en vertellen vanuit hun eigen expertise over rugklachten. Welke behandelmethoden zijn er om je klachten te verlichten of te helen? Wat kun je hier zelf in betekenen? Hoe kun je rugklachten voorkomen? Wat kan een onderliggende boodschap zijn? Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk het perspectief op dit thema te verbreden.

Panelleden zijn Sjoukje Koetje (energetisch therapeut), Marjolein Eriks (natuurgeneeskundige), Monique Siahaya (yoga-docente). Panelleider is Wilma Sonder (counselor). Meer informatie over deze leden is te vinden op www.bewusttwente.nl.

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop van 14.00 – 14.15 uur, adres Beursstraat 34 (www.bibliotheekhengelo.nl).

Dit is een bijeenkomst uit een reeks, georganiseerd door het netwerk Bewust Twente, in samenwerking met de bibliotheek Hengelo.
Met deze reeks bijeenkomsten willen de leden van Bewust Twente bijdragen aan een gezondheidszorg waar (niet ziekte, maar) gezondheid centraal staat en mensen een eerlijke kans krijgen te kiezen voor de begeleiding en behandeling die bij hen past. Daarmee dragen we bij aan meer bewustwording en brengen we de gezondheidszorg in beweging. In beweging naar meer eenheid, helderheid, kwaliteit.

 

Rode Maanfestival: 14 t/m 16 juni

Dit jaar ga ik voor de derde maal naar het Rode Maanfestival in Saasveld. Ontmoet ik je daar?
Ik ben koestervrouw, wat een mooi woord! Laat je koesteren en verwen jezelf met een voetreflexmassage tijdens dit festival voor vrouwen.
Ook geef ik een workshop ‘Thuiskomen bij jezelf’’. Aan de hand van het festival thema WIND neem ik je mee naar rust in jezelf. Uit je denken in je lijf: thuiskomen bij jezelf.

Op de website van het festival staat: “Het Rode Maanfestival is een driedaags vrouwenfestival voor vrouwen die graag de (spirituele) verdieping zoeken én die van een feestje houden. Een weekend helemaal voor jezelf, waarin vooral alles mag.”

Kijk op https://rodemaanfestival.nl/ voor alle informatie.