Quantum-Touch

 

Quantum-Touch is een zachte healing methode. Met een speciale ademhalingstechniek en concentratie (focussen) verhoog en bundel ik het energieniveau in mijn handen. Tijdens de behandeling staat of zit de cliënt. Ik leg mijn handen zacht tegen het lichaam aan. Je resoneert mee op het verhoogde energieniveau en dat versterkt het zelfhelend vermogen. Het lichaam gaat zich heroriënteren en komt weer in zijn oorspronkelijke stand. Met name botten (bijvoorbeeld wervels en gewrichten) glijden spontaan terug op hun oorspronkelijke plaats. Dit heft lichamelijke blokkades op, waardoor zenuwimpulsen beter worden doorgegeven en in het hele lichaam de energie beter doorstroomt.

Quantum-Touch pas ik vooral toe bij rug- en nekklachten en ongemakken die hieruit voortkomen. Bijvoorbeeld rugpijn, scheefstand van het bekken, nek- en schouderklachten, knie- en been problemen, hoofdpijn, RSI (Repititive Strain Injury).

Een Quantum-Touch behandeling werkt niet alleen op het lichaam in, maar ook op emotioneel en mentaal niveau. Een behandeling kan dus ook goed passen bij stress, burn-out, slapeloosheid of concentratieproblemen.

Het resultaat van een Quantum-Touch behandeling: jouw energie stroomt beter door, jouw lichaam vindt zijn balans terug, je voelt je fitter, pijn vermindert of verdwijnt, ontspanning en emotionele stabiliteit, betere nachtrust. En nog veel meer. De essentie is dat je in totaliteit meer in harmonie komt.

 

P1000337-half