test Basiscursus intuïtief masseren

 

Basiscursus intuïtief masseren

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart. Je volgt hierbij bewust je gevoel en jouw ingevingen en je werkt met aandacht. Een massage ontstaat dan in het moment, vanuit de wisselwerking tussen jou en de ontvanger. Het is een ontmoeting met jezelf en de ander. De technieken die je gebruikt staan in dienst van jouw intuïtie.

Intuïtieve massage:

  • Brengt lichamelijke ontspanning en geestelijke rust.
  • Verbetert en vergroot het contact met je lichaam.
  • Activeert het zelfhelend vermogen.
  • Stimuleert de bloeddoorstroming en de energiedoorstroming.
  • Vermindert pijn en maakt gewrichten soepel.
  • Is gewoon heerlijk.
  • En nog veel meer…
  • Meer informatie voor de basiscursus intuïtief masseren

De cursus

Tijdens de cursus leer je op een ontspannen manier een massage te geven. Elke les beginnen we met enkele oefeningen. Deze helpen om een overgang te maken vanuit je dagelijkse actieve leven naar de rust die je nodig hebt om een massage te kunnen geven. Zo kom je dieper in contact met jezelf. Vanuit dit diepere contact ontstaat een massage als vanzelf vanuit je gevoel. Tijdens de les werken we in tweetallen en geef je elkaar een massage. Doordat je geeft én ontvangt kom je zelf ook meer in contact met je lichaam en je gevoel.

Je leert de basistechnieken voor het geven van een inuïtieve massage. Daarnaast leer je veel over je eigen (lichaams)houding en jouw intentie. Bovenal leer je met plezier en ontspannen een massage te geven.

Ik stimuleer je om je gevoel te volgen en op basis van wat ik je aanreik jouw eigen persoonlijke intuïtieve massage te ontdekken. Ook krijg je uitleg over verschillende onderwerpen, zoals massageolie, massagegrepen, effecten, contra-indicaties en de opbouw van een behandeling.

De totale basiscursus intuïtief masseren bestaat uit twee weekenden. Hierdoor is het compact en tevens een verdiepende ervaring voor jezelf. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 12.

Praktische informatie

Data:  weekend 7 en 8 februari en weekend 28 februari en 1 maart 2015. Tijd:  10.00-17.00 uur. Plaats:  Ruimte voor Balans, Potsweg 15 b, 7523 CA Enschede. Investering:  € 495,- (Dit is inclusief thee, koffie, cursusmateriaal en een certificaat van deelname. Handdoeken en lunchpakket neem je zelf mee.) Vroegboek korting:  € 45,- korting bij aanmelding voor 1 januari 2015. Jouw investering is dan € 450,-

Aanmelding

Aanmelden kan telefonisch of via e-mail. Na aanmelding krijg je een bevestiging en extra informatie.