Energiewerk

Gestagneerde energie kan de bron van ongemak zijn, met als gevolg klachten op verschillende vlakken: emotioneel, mentaal, lichamelijk of energetisch.
Bijvoorbeeld je voelt je niet vitaal, gauw moe of geïrriteerd, je hebt lichamelijke klachten of mentale problemen.

 

Energetische disbalans

In feite speelt bij elke klacht ook een energetisch aspect. We bestaan immers uit een lichaam én een energieveld. Voor een evenwichtig leven moeten beiden in balans zijn en goed met elkaar samenwerken.

In mijn werkwijze neem ik altijd de energetische aspecten mee. In mijn afstemming met de cliënt ben ik op een heel natuurlijke manier ook op het energieveld afgestemd. Deze signalen vang ik intuïtief op en integreer ik in de behandeling. Ik begeleid jou naar evenwichtige balans tussen lichaam en energie.

Afstemming

In de afstemming op energetisch niveau voel je je wezenlijk gezien. Ik nodig jouw wezen uit om optimaal te verbinden met het lichaam. Zo’n afstemming is vóélbaar! Cliënten kunnen het vaak lastig onder woorden brengen. Misschien een gevoel van écht gezien voelen, zonder oordeel aanwezig kunnen zijn, kunnen ‘zakken’ in jezelf, hele diepe ontspanning ervaren, een gevoel van ‘Wauw!’, echt thuis voelen in jezelf en je lichaam. Verbonden voelen met jezelf en alles om je heen.

Omdat dit gevoel zo lastig in woorden is uit te drukken, nodig ik je vooral uit om het zelf te komen ervaren. Dan ontdek je zelf wat het je brengt!