Thuiskomen bij jezelf

Thuiskomen bij jezelf, wat stel jij je daarbij voor? Hoe voelt dat? Thuiskomen bij jezelf is vaak een proces van jaren, een ontwikkelingspad. ‘Thuiskomen’ is ook een werkwoord, er zit beweging in.

Zelf ervoer ik jaren geleden voor het eerst dit bijzondere, en toch juist ook heel vertrouwde gevoel.
Bijzonder, omdat ik op dat moment heel ver weg was van mijzelf. Druk met van alles en nog wat, met alles en iedereen, behalve met mijzelf. Hoe bijzonder is het dan, om je ineens rustig en vredig te voelen. “Het is goed zo.”
Vertrouwd, omdat ik helemaal samenviel met mijzelf. Ik voelde een enorm diepe rust. Vertrouwen ook, en een veilig voelen in mijn lijf.
Een ongelooflijk fijne ervaring. Helemaal één te voelen, thuis in en bij mezelf, thuis in mijn lichaam. Eigenlijk met geen pen te beschrijven. Niet in woorden te vatten. Elke omschrijving doet tekort aan de ervaring. Het gáát ook om de ervaring!

Vanuit dit gevoel wist ik: dit wil ik andere mensen aanreiken! Mensen begeleiden naar hun gevoel van ‘Thuiskomen bij jezelf’. Zo is dit een belangrijk thema binnen mijn praktijk geworden. Het is eigenlijk de essentie van wat ik doe. Mensen begeleiden op hun reis naar binnen toe. Her-ontdekken wie je in wezen bent. Je weer verbinden met jouw wezenlijke kracht en inspiratie.

Thuiskomen bij jezelf

Massagetherapie en liefdevolle aanraking

Om de reis van ‘Thuiskomen bij jezelf’ te ondersteunen werk ik lichaamsgericht. Lichamelijke ontspanning is een vereiste om je thuis te voelen bij jezelf. Tijdens de massages, in wezen liefdevolle aanraking, nodig ik je uit om te ontspannen. Niets is zo helend als liefdevolle aanraking. Het helpt je oude wonden te helen, ervaringen de verwerken, emoties los te laten. Blokkades verzachten en smelten, vaak letterlijk met tranen smeltwater…

Lichaamswijsheid

In het proces van Thuiskomen bij jezelf zijn de signalen die het lichaam afgeeft een belangrijke leidraad tijdens de sessie. Over dit belangrijk thema lichaamswijsheid heb ik een aparte pagina geschreven.

Jouw reis

Graag begeleid ik jou op jouw reis naar ‘Thuiskomen bij jezelf’. Hoe? Dat lees je op de pagina werkwijze.

Wat levert het je op

  • Een gevoel van thuiskomen bij jezelf.
  • Een gevoel van thuiskomen en thuis voelen in je lichaam.
  • Verbonden voelen met jezelf, je lichaam en de omgeving.
  • Meer vitaliteit.
  • Helderheid van geest.
  • Meer balans.
  • Meer ontspanning.
  • Bezield leven.
Innerlijke reis