Wellness

P1030189-vierkant P1020079-vierkant-e1394812153174 P1040223-vierkant P1040324-vierkant

Voor een ontspanningsmassage kun je ook bij mij terecht. Door de massage kan dagelijkse stress wegvloeien, dat geeft rust en ontspanning. Het helpt je om in balans te blijven.

Het begrip wellness heeft een holistische betekenis. Wellness gaat over welbevinden, over gezondheid en je fit en energiek voelen. Om je goed te blijven voelen is een balans tussen activiteit en rust belangrijk. Wellnessbehandelingen hebben een preventieve werking, omdat het je gezondheid bevordert.

 

Wellnessbehandelingen

  • Ontspanningsmassage
  • Intuïtieve massage
  • Holistic pulsing
  • Voetreflexmassage
  • Indiase hoofdmassage
  • Hot stone massage
  • Edelsteenmassage
Tijdens een ontspanningsmassage geef ik op intuïtieve wijze een lichaamsmassage met heerlijke ontspannende olie. 
Bij de intuïtieve massage maak ik gebruik van technieken uit de klassieke- en ontspanningsmassage, Esalen massage, holistic pulsing en energiewerk. Hieruit is mijn eigen stijl ontstaan. De olie die ik hierbij gebruik werkt aangenaam verwarmend, ontspannend en stimulerend.
Bij een holistic pulsing behandeling wordt het lichaam zacht gewiegd en geschud, net zoals je een baby kunt wiegen. Het pulsen is een ritmische, wiegende beweging, afgewisseld met zachte en rustige rekking. Dit heeft een kalmerende en rustgevende uitwerking op het zenuwstelsel, het geeft ontspanning in de spieren en ruimte in de gewrichten. Het ritme van de beweging sluit aan op jouw interne ritme, waardoor je op een zachte manier met de diepere lagen van jezelf in contact komt. De continu doorgaande beweging zorgt voor een diep gevoel van koestering. 
Het hele lichaam wordt weerspiegeld in reflexzones in de voeten. Door met de lopende duim-techniek deze zones te masseren, stimuleer je de energiedoorstroming in het hele lichaam. Orgaanzones kunnen heel gericht behandeld en gestimuleerd worden. Bijkomend voordeel is dat het helpt om ‘uit je hoofd te komen’, waardoor een diepe ontspanning ontstaat.
De Indiase hoofdmassage is bijzonder geschikt als wellness behandeling. Het is een ware weldaad voor je hoofd én je totale lichaam. Je gedachten komen tot rust en je kunt spanning van je af laten glijden. Eerst wordt het hoofd met warme sesamolie gemasseerd. Daarna gezicht, nek en schouders. Deze behandeling werkt goed bij een ‘overvol’ hoofd, spanningshoofdpijn, malende gedachten en slapeloosheid. Houd er rekening mee dat ik het hele hoofd met olie masseer. Je gaat dus met een heerlijk ontspannen gevoel én vet haar naar huis. 
Bij hot stone massage maak ik gebruik van warme basaltstenen. Deze basaltstenen zijn door de invloeden van zand, wind en water glad en afgerond. De warme stenen worden op het lichaam gelegd en ik masseer ermee. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en geeft je een zeer aangenaam warm gevoel. Samen met de helende kracht van de stenen zelf kom je in een diepe ontspanning. Hot stone masssage is vooral aan te raden bij stressklachten en bij spier- en gewrichtsproblemen. 
Edelsteenmassage is een combinatie van massage, masseren met warme edelstenen en healing. De helende kracht van de edelstenen werkt zeer diep door in lichaam en geest, op jouw totale ‘zijn’; het werkt reinigend en harmoniserend op alle niveaus. Tevens versterkt het de levensenergie en positiviteit. In afstemming kies ik intuïtief de passende edelstenen die ik gebruik tijdens de sessie. Ook de Wilde Rozenolie die ik bij de edelsteenmassage gebruik werkt harmoniserend. Na de behandeling voel je je diep ontspannen en in balans, gekoesterd in een weldadig gevoel van warmte en rust.